boldenone Vertaling naar Nederlands TechDico woordenboek

boldenone Vertaling naar Nederlands TechDico woordenboek

Boldenone Equipoise (Undecylenate) is een effectief anabole steroïde om je spiermassa te vergroten. In vergelijking met andere anabolen is de kans op gynaecomastie veel kleiner en houdt je tijdens een kuur minder tot geen vocht vast. Dat maakt boldenone qua werking bijna net zo doeltreffend als nandrolone, maar wel een stuk veiliger. Het bovengenoemde is niet bedoeld om de effectiviteit van de verbinding te kleineren. Als vervanging voor andere injecteerbare steroïden dient het milligram voor milligram vervangen te worden.

 • Het zou in staat moeten zijn om het verhoogde niveau van Boldenone te verlagen en het op een mogelijk niveau van androgeen in dihydroboldenon te brengen.
 • Boldenone werkt door de eiwitsynthese te verhogen, waardoor het de spiergroei bevordert.
 • Duursporters Boldenone is niet alleen een goed middel om spiermassa op te bouwen.
 • Zeker als je het vergelijkt met orale opties kan je lichaam dit middel vrij goed verteren, aangezien orale opties vaak een vrij groot effect hebben op je cardiovasculaire systeem.

Een goed dieet is dus belangrijk om de spieren en hun weefsels echt te beschermen, omdat het je lichaam helpt energie op te doen. Als u niet voor anabole steroïden gaat, kunt u ook een paar vitale spierweefsels verliezen. Het voegt ook wat extra kracht en goede conditie toe aan je lichaam. De effecten kunnen u een beter resultaat geven wanneer u dit inneemt met Masteron (Drostanolone) of Trenbolone die niet gearomatiseerd zijn. Je kunt voor de EQ aan de voorkant van de snijcyclus gaan om het opmerkelijke resultaat te krijgen.

Mensen kunnen de voordelen van de steroïde ervaren door het als aanvulling op de lopende cyclus te nemen. Je kunt het ook gebruiken als de snijsteroïde die je kan helpen om de zwakke en magere spier te beschermen. Als u lichaamsvet gaat verbranden, moet u meer gewicht verliezen dan u verbruikt. In dit geval kunnen uw spieren zich in een risicovolle positie bevinden met de zwakke weefsels.

Effectiviteit

Maar het lagere niveau van androgeniciteit kan u weghouden van dit soort bijwerkingen. Maar bij deze lagere verbindingen van de steroïden zijn de bloedvaten niet eenvoudig te controleren. In dit geval wordt u aangeraden alternatieve steroïden te gebruiken. Als u na het gebruik van Equipoise met het virilisatiesymptoom wordt geconfronteerd, moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik ervan en moeten ze vanzelf verdwijnen. Houd er rekening mee dat als u de symptomen negeert, u mogelijk onomkeerbare symptomen krijgt. Androgene effecten zijn een meer ernstige zorg voor vrouwelijke gebruikers van Equipoise en virilization is een reële mogelijkheid vooral waar hogere doses worden genomen.

 • Omdat EQ zal leiden tot onderdrukking van de natuurlijke testosteron productie, nakuur nodig is na uw cyclus om de normale werking van testosteron weer te stimuleren.
 • Vanwege de verhoogde eetlust is het echter logischer om boldenone te gebruiken in een bulkkuur met lange testosteron esters zoalstestosteron enanthaat of cypionaat.
 • Steroïden zoals Deca Durabolin zullen veel grotere massaresultaten produceren, net als steroïden zoals Anadrol en Dianabol; de laatste twee gaan echter vaak gepaard met grote hoeveelheden waterretentie.
 • Equipoise (Boldenone Undecylenate) is een structureel gewijzigde vorm van testosteron.

Om u te helpen de mogelijke bijwerkingen van het gebruik van Equipoise te begrijpen, hebben we ze opgesplitst in hun specifieke categorieën, samen met alle gerelateerde informatie die u nodig heeft. Een toename in kracht kan zeer gunstig , maar misschien nog wel beter voor de verbetering van de atletische prestaties. Buiten het gebruik van prestatieverbetering, heeft Boldenone een tijdlang succes gehad als steroïde voor mensen. De steroïde had enig succes bij het behandelen van spierafbraakziekten en osteoporose, maar zou uiteindelijk plaatsmaken voor andere steroïde opties. De Undecylenate-ester zorgt voor een piekafgifte in Boldenon ongeveer 3-4 dagen na injectie, met een langzame continue afgifte van het te volgen hormoon gedurende ongeveer 21 dagen.

Wanneer en voor wie is boldenone geschikt?

Hoewel de totale oestrogene activiteit laag zou moeten zijn, wordt tijdens deze fase van suppletie elke en alle oestrogene activiteit normaal vermeden of op zijn minst tot het laagst mogelijke punt geminimaliseerd. Dergelijke effecten zullen aanzienlijk worden versterkt in combinatie met een niet-aromatiserende steroïde zoals Masteron (Drostanolone) of Trenbolone. EQ zal je enorm beschermen tegen dit verlies van weefsels, en het heeft ook aangetoond dat het een aantal erg mooie conditionerende effecten op het lichaam heeft. Als onderdrukking van de eetlust een probleem is, kan deze steroïde u heel goed helpen de overtollige calorieën te verbruiken die nodig zijn voor de groei.

 • Matige doses moeten beheersbaar zijn, maar velen zullen hoge doses gaan gebruiken waarvoor extra aandacht vereist is.
 • Een veelgebruikte stack is het gebruik van testosteron samen met trenbolon en EQ.
 • Dit is een goede steroïde in snij- of bulk-cycli in combinatie met een goed dieet en training.
 • Met deze steroïde kan het individu efficiënter en effectiever in de sportschool presteren en intensieve trainingssessies doorstaan.

Tijdens bulkkuur Als je gaat bulken wil je snel en efficiënt aankomen in spiermassa en gewicht. Naast flink trainen moet je ook meer calorieën binnen krijgen om spierafbraak tegen te gaan. De Boldenone only kuur kan je hierin helpen doordat het je hongergevoel stimuleert en je vanzelf meer gaat eten. Duursporters Boldenone is niet alleen een goed middel om spiermassa op te bouwen.

Voordelen van Equipoise

Dus wanneer een man de steroïde gebruikt, moet hij het exogene testosteron in de algehele stapel opnemen om aan de veilige kant te blijven. Houd er rekening mee dat het lage niveau van testosteronproductie op verschillende manieren schadelijk kan zijn voor uw gezondheid. Het is dus belangrijk om het niveau van testosteronproductie binnen het bereik te houden.

Bijsluiter Voor het Gebruik van Tadalafil / Cialis

De gebruikelijke dosis is 400 tot 600 milligram boldenone per week. Je hoeft boldenone maar één keer per week te injecteren omdat het een undecylenaat ester is. Overschrijd niet de 600 milligram per week of gebruik het niet te lang.

HOE LANG KAN BOLDENONE WORDEN GEDETECTEERD? EN HOE ZIT HET MET EEN HALFWAARDETIJD?

EQ heeft een lange opsporingstijd zodra u stopt met het gebruik ervan en dit kan oplopen tot 5 maanden na uw laatste injectie. Dit maakt dit steroïde niet zo aantrekkelijk voor professionele atleten of concurrenten die waarschijnlijk drug testen ondergaan aangezien steroïden die het systeem veel sneller duidelijk zijn voorkeur. Een van de nadelen van het gebruik van Equipoise voor het snijden is echter de manier waarop het kan stimuleren uw eetlust, maar dit gebeurt alleen bij sommige mensen. Dus een eerste keer gebruiker van EQ zou het effect op de eetlust moeten evalueren. Duidelijk, tijdens een snijden cyclus u niet wilt dat een enorme boost in eetlust en als dit het geval is moet je afwegen van de voors en tegens van het gebruik van deze bijzondere steroïde tijdens het snijden cycli.

Oestrogene bijwerkingen

Deze webshop is betrouwbaar en verkoopt steroïden van uitstekende kwaliteit. Hoewel dit niet de meest krachtige anabole steroïde is is, kunnen gebruikers https://anazonya.com/opkomst-van-illegale-handel-toename-in-het-kopen/ nog steeds verbluffende resultaten behalen bij gebruik van Equipoise. Dit kwam omdat er slechte namaak producten op de markt waren verschenen.

Scroll to Top